Veckans händelse (14, 15 )

5-års grupp

Hem kunskap:  Att väcka barnens intresse att laga mat och lära dom namnet på ingredienser i olika mat rätter väcker barnens intresse att äta rätt och nyttig mat (barnens inflytande).

Visa känslor: Att prata med barnen om olika känslor och låta dom rita bilder på olika känslor och  sätta namn på sina känslor, hjälper barnen att prata fritt.

skogen och naturen: att ha kunskap om naturen är viktig, i veckan vi har pratat mycket om naturen och varför vi plantera träd, hur utnyttjar vi  trädet och varför vi ska ta hand om naturen.

Orientering i närmiljö: Risken att gå vilse minskar om barnen lär sig mamma/pappas förnamn och efternamn telefon nr. och hemadressen. I veckan tog vi en promenad och gick vi hem till barnen och tog en bild vid ingången

llll

691total visits,8visits today